Hoe het allemaal begon..


24 jaar ervaring in schoonmaakdiensten


In 1994 werd zusterbedrijf Home Works opgericht met de doelstelling om huishoudelijk hulp professioneel te organiseren voor zowel de klant als ook de hulp.

Sindsdien is Home Works uitgegroeid tot een grote organisatie met meer dan duizend hulpen en drieduizend klanten door heel Nederland.


Van het een kwam het ander


Een aantal van ons particuliere klanten wilden voor het bedrijf waar zij voor werkten ook goed georganiseerde schoonmaak. Door de steeds meer toenemende vraag is besloten om een apart bedrijf hiervoor op te richten. In 2012 was het zover.


Company Works startte met bedrijvenschoonmaak.


Een netwerk van zelfstandige schoonmaakprofessionals (ZZP’ers) en coördinatie vanuit Company Works is de formule voor schoonmaakdiensten aan MKB-bedrijven, eenmanszaken, expats en kantoren aan huis.

Net als bij Home Works staat bij Company Works een persoonlijke werkwijze centraal. Wij matchen opdrachtgever en ZZP’er zorgvuldig. Wat uw wensen ook zijn, wij stemmen onze dienstverlening er op af. En heeft u vragen, dan kunt u altijd terecht bij uw eigen, vaste contactpersoon.

Met onze gunstige tarieven maken wij professionele schoonmaak toegankelijk voor kleine en middelgrote bedrijven. Onze jarenlange ervaring in particuliere schoonmaak maakt Company Works dé betrouwbare schoonmaakpartner voor uw kantoor, winkel of bedrijfsruimte!

085 4444 080 Laat u terugbellen

Vragen?

Vind deze pagina leuk