Huishoudelijk hulp
Zusterbedrijf Home Works zorgt ervoor dat uw huishouden verzorgd wordt door uw betrouwbare hulp.

Persoonlijk

Doordat CompanyWorks nauw contact heeft met de schoonmakers en regelmatig contact heeft met haar klanten, weet zij precies welke hulp voor u het meest geschikt is.

Volledig afgestemde zorg

In de afgelopen 20 jaar heeft CompanyWorks ervaren dat elke klant zijn of haar eigen wensen heeft. Aan CompanyWorks de taak om ervoor te zorgen dat aan al uw wensen voldaan wordt. Om dit te kunnen verwezenlijken gaan wij graag met u in gesprek!

Regelmatig contact

Na de start van de samenwerking blijft CompanyWorks nauw betrokken bij u en de schoonmaker. CompanyWorks zorgt voor alle zaken waar u normaal gesproken zelf verantwoordelijk voor bent. Een voorbeeld hiervan is de selectie van geschikte schoonmaakhulp in uw omgeving. Wij selecteren, organiseren, regelen vervanging en verzorgen de gehele administratie.

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid en zekerheid voor bedrijf en schoonmaker. Uw contactpersoon is tevens coördinator van uw hulp. Door onder andere het nauwe contact, het aanbieden van een vast hulp en de evaluaties onder klanten heeft CompanyWorks een goed beeld van de hulp en kan er tijdig bijgestuurd worden.

AdobeStock 195005444

Ook voor de tuin

Naast de schoon­maak­werk­zaam­heden bieden wij ook hulp in de tuin, bij maaltijd­bereiding en het doen van de bood­schappen. Een tuinier doet al het kleine tuinonderhoud om ervoor te zorgen dat uw tuin er keurig en verzorgd bij ligt.

Tarief

U krijgt achteraf een factuur van CompanyWorks die u kunt voldoen middels iDeal, overboeking of automatische incasso. Het standaard tarief bij Company Works is € 18,50 per gewerkt uur. Afwijkende tarieven worden vooraf met u overlegd. Wij hanteren een opzegtermijn van één week.