Schoonmaak op maat
Zusterbedrijf HomeWorks heeft iedere dag nieuwe vacatures door heel Nederland. Zo vindt je snel en makkelijk vaste klanten in jouw omgeving. Word ook een huishoudelijke hulp zonder administratieve verplichtingen en meld je aan bij HomeWorks.

Persoonlijk

Doordat CompanyWorks nauw contact heeft met de schoonmakers en regelmatig contact heeft met haar klanten, weet zij precies welke hulp het meest geschikt is voor jouw kantoorruimte. Of je kantoorpand zich nu in een grote stad bevindt als Amsterdam of Rotterdam, of een kleine plaats in Nederland, een passende schoonmaakhulp vinden is wat wij doen.

Volledig afgestemde zorg

In de afgelopen 20 jaar heeft CompanyWorks ervaren dat elke klant zijn of haar eigen wensen heeft. Wij zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat er aan alle wensen voldaan wordt. Om dit te kunnen verwezenlijken gaan wij graag met je in gesprek!

Regelmatig contact

Na de start van de samenwerking blijft CompanyWorks nauw betrokken bij jou en de schoonmaker. CompanyWorks zorgt voor alle zaken die je normaal gesproken zelf zou doen. Een voorbeeld hiervan is de selectie van geschikte schoonmaakhulpen. Wij selecteren, organiseren, regelen vervanging en verzorgen de administratie.

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid en zekerheid voor bedrijf en schoonmaker. Door onder andere het nauwe contact, het aanbieden van een vast schoonmaker en de regelmatige evaluaties onder klanten heeft CompanyWorks een goed beeld van de kwaliteit van de schoonmaak en kan er tijdig bijgestuurd worden.

Tarief

Je krijgt achteraf een factuur van CompanyWorks die kan worden voldaan middels iDeal, overboeking of automatische incasso. Het standaard tarief bij Company Works is €18,50 per gewerkt uur. Afwijkende tarieven worden vooraf overlegd. Wij hanteren een opzegtermijn van één week.