Schoonmaak zakelijk

CompanyWorks zorgt ervoor dat je zakelijke locatie altijd schoon en representatief is. Je geeft jouw wensen aan ons door, wij regelen de rest.

Speciaal voor bedrijven: CompanyWorks

Voor het vinden van een professionele schoonmaker voor je bedrijfslocatie kun je bij CompanyWorks terecht. CompanyWorks organiseert de schoonmaak bij kantoren, winkels en andere zakelijke locaties over heel Nederland.

Volledig ontzorgd, goed geregeld

De servicecoördinator maakt op basis van je wensen een match met de schoonmaker die het beste bij jouw wensen past. Samen met onze gespecialiseerde ZZP-ers verzorgen wij de schoonmaak, planning en de administratie.

Wij hebben regelmatig contact zodat wij op de hoogte blijven van hoe de samenwerking verloopt. CompanyWorks houdt één-op-één contact met zowel jou als de schoonmaker. Zo blijft de service optimaal. Wij doen iedere dag weer ons best om zo goed mogelijk aan jouw wensen te voldoen. Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Onze service

Wij geloven in goede, persoonlijke dienstverlening zonder kleine lettertjes of gedoe. Mede door onze efficiënte manier van organiseren zijn de tarieven erg aantrekkelijk en is de opzegtermijn slechts één week.

CompanyWorks