Schoonmaakwerk bij jou in de buurt

Vind schoonmaakwerk als ZZP-er in jouw buurt
Jouw postcode
Huisnummer + toev.

Geld verdienen zonder gedoe!

1: Flexibel werk

1: Flexibel werk

Jij geeft aan waar, wanneer en bij wie jij wilt werken. Zodra wij jouw wensen weten, bieden wij jou direct de klanten die het beste bij jou passen.
2: Bepaal jouw tarief

2: Bepaal jouw tarief

Jij bepaalt jouw eigen tarief! Vóór het eind van de maand word jij gegarandeerd uitbetaald. Hier heb je geen omkijken aan!
3: Klantenservice

3: Klantenservice

Je bent verzekerd en wij zorgen samen voor continuïteit en blijven je helpen als er een keer iets is. Zo kan jij lekker werken; wij regelen de rest.
Verzekerd werken als schoonmaker

Meer weten over belasting, verzekering en dat soort dingen?

Ook daarvoor kan je bij jouw service coördinator terecht. Zodat jou duidelijk is waar jij rekening mee moet houden én waar jij op kan rekenen! Bel 085 4444090 voor antwoord op jouw vragen.

Wie zijn wij?

Patricia van Noort

Patricia van Noort

Huishoudelijke hulp
Al meer dan 15 jaar zorgt Home Works er voor dat ik netjes betaald wordt en dat ik de lieve klanten heb die ik wil. Gewoon goed geregeld!
Ellen Rikken

Ellen Rikken

Operationeel Directeur
Ons team zorgt er al meer dan 25 jaar voor dat hulpen ongestoord en lekker kunnen werken. Daar doen we het voor!
Mimoun Boulfich

Mimoun Boulfich

Service coördinator
Door het persoonlijke contact dat ik heb met klanten en hulpen weet ik altijd wat er gaande is. Hierdoor kan ik goede matches maken en meedenken om alles naar wens te regelen.

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken, door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Door rust en continuïteit te creëren met een vaste hulp, een vast aanspreekpunt en vervanging bij ziekte of vakantie. En natuurlijk door alle administratieve zaken voor onze rekening te nemen.

Handig om te weten

Ben ik verzekerd voor schade?
In veel gevallen bent u zelf al verzekerd voor schade op basis van uw inboedel of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen is het wel belangrijk dat u uw polis er op naslaat om na te gaan of de schade van de huishoudelijke hulp aan uw eigen goederen gedekt is. Mocht u niet verzekerd zijn dan kunnen wij dat voor u organiseren.
Hoe weet ik dat de hulp betrouwbaar is?
Een van de voordelen van Home Works is dat wij al onze hulpen en klanten goed kennen. Uw huishoudelijke hulp heeft bij ons met succes een sollicitatieprocedure doorlopen voordat deze bij u begint. Hulpen worden ingewerkt en getest door een voorvrouw en krijgen een referentiecheck. Daarnaast blijft Home Works vinger aan de pols houden om een betrouwbare dienst te leveren.
Werkt Home Works overal en voor iedereen?
Wij werken in bijna elke plaats en voor alle particulieren, ook met PGB. Als er geen match is tussen u en de huidige hulpen, dan gaan we vrijblijvend en kosteloos voor u op zoek.
Actueel
Blog