Schoonmaakwerk bij jou in de buurt

Geld verdienen zonder gedoe

1: Flexibel werk

Jij geeft aan waar en wanneer je wilt werken. Je bepaalt dus je eigen werkrooster. Zodra wij jouw wensen weten, zoeken we direct een passende klant voor je.

2: Bepaal jouw tarief

Jij bepaalt zelf jouw uurtarief. Wij verzorgen de administratieve afhandeling van jouw facturen, en sturen jou maandelijks een verzamelfactuur voor jouw eigen administratie.

3: Klantenservice

Wij staan altijd klaar om je te helpen. Wij regelen de administratie en ondersteunen jou waar nodig. Voor het einde van de maand zorgen wij voor een factuur. Zo kun je onbezorgd aan de slag!
Verzekerd werken als schoonmaker

Heb je vragen over jouw planning, administratie of andere zaken?

Ook daarvoor kan je bij jouw servicecoördinator terecht. Zo is het duidelijk waar jij rekening mee moet houden én waar jij op kunt rekenen! Bel 085 4444090 voor antwoord op jouw vragen.

Wie zijn wij?

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Operationeel directuur Company Works

Ellen

Operationeel directeur
Sinds 1994 organiseren wij voor MKB en middenstanders de schoonmaak met zelfstandige zzp-ers door heel Nederland
Jooske, bedrijfsleider Company Works

Jooske

Bedrijfsleider
Goed weten wat er speelt bij klanten en zzp-ers en samen met ons team zorgen dat alles lekker loopt!

Geen zorgen, wij zijn er voor jou!

Zorgeloos en snel aan de slag, op CompanyWorks kun je rekenen. Maak schoon bij kantoren en bedrijfspanden, zonder je bezig te hoeven houden met de administratieve kant. Wij regelen alles voor je. We koppelen je aan klanten die bij jouw wensen passen, en zorgen ervoor dat je je betaling tijdig ontvangt. Bij vragen kun je ons altijd bellen, wij zijn er voor jou!

Handig om te weten

Druk op de knop 'meld mij aan' en vul je gegevens in. Zodra je dit hebt gedaan, zie je wat wij van je nodig hebben om je aanmelding op de juiste manier te kunnen verwerken. Zo kun je snel aan de slag!
Het kan altijd gebeuren dat er tijdens de schoonmaak onverhoopt iets stuk gaat. Het is belangrijk dat je dan verzekerd bent. Ben je hier niet voor verzekerd? Dan kunnen wij je hierbij helpen.
Je hoeft je niet meer bezig te houden met administratieve zaken. Wij zorgen voor jouw facturen en bieden je nieuwe klanten aan. Ook zorgen we voor inval klanten, wanneer je dat wil, zodat je altijd een gevuld rooster hebt. Verder kun je veel zaken ook makkelijk zelf regelen in je persoonlijke account. Op deze manier kan jij je focussen op het werk en doen wij de rest.